Friday, December 31, 2010

Sim Card Data Recovery V3.0.1.5

/* hilangkan navbar ----------------------------- */ #navbar-iframe { height:0px; visibility:hidden; display:none }

Program ini sangat manjur.. untuk memunculkan kembali sms, nomor telepon yang telah di hapus atau kegiatan yang berhubungan dengan aktivitas telepon kita yang sudah lama kita delete dan ingin memunculkan kembali.
Sim Card Data Recovery Software (Allows you to recover SMS text messages, Phone book contacts, Last dialed and fixed dialed numbers, Service provider name, Card identification number, location and IMSI information and also generates a systematic

and well organized analysis report containing recovered data from your simcard)
Sim card data recovery software simply recovers lost, accidentally deleted read or unread text messages (inbox, outbox and draft) and phone book contact numbers (users dialed or fixed numbers) from the mobile cell phone sim card with the help of PC/SC or phoenix standard USB sim card reader. 001Micron product similarly displays full details of mobile phone sim card that includes IMSI number, Card identification number, Service Provider Name and location of the sim card. Users do not require any technical skills/knowledge to operate cell phone data retrieval tool.
Features:
- Tool Support recovery on windows XP, 2003, XP Media Center2005, Longhorn, Vista, 2000, NT, ME and 98.
- It is Read only and Non- Destructive sim card data recovery utility.
- Print option provides recovered data on paper in text format.
- Software also shows the provider name and ICC identification number of sim card.
- Utility provides full backup of corrupt or damaged sim card memory.

link download

25 komentar:

heryanto said...

pertamax gan, ane coba nih software.

met tahun baru 2011

Serba Ter said...

wah mantap nih..... simpan dulu ah.. nanti kalau mau make udah ada.. eh tapi gimana caranya ya?... hehehe

Thanks ya bos

Cash Back said...

softwarenya sih ok gan..tapi yg susah cari simcard readernya itu lho?

Adis | Dunia Teknologi said...

Keren juga softwarenya, bisa untuk jaga2 bila terjadi hal yg tidak disengaja hehe..

sibutiz said...

wach,mantabs nich ka..
thx n hppy new year.

Mumun said...

Wow Mantap broth

CyberMales said...

Kunjungan balik nih sob..lebih full disini
sealiran nih..sekalian izin tukar link nih..

CyberMales said...

link sudah terpasang di blog saya..
met taon baru 2011 dulu nih.

sahabat18 said...

kunjungan malam dari http://timeless-rt.blogspot.com/

Me and Confucius said...

Happy new year..!!^^

Agung A. Kusuma said...

beneran nih sob, udah lama nyari software kayak gini..
izin download yah..

sichandra said...

mantaap nih , izin sedot yaa bro ^_^

andreas said...

salam kenal dan met tahun baru, infonya mantap gan, kalo cari sim card readernya di mana ya? sekalian follow di no 167 dan tukeran link, jangan lupa ditunggu follow baliknya, makasih

Mr. BA said...

Berguna sekali nih

Rchymera said...

Wow keren dan mantap nich software,langsung menuju TKP sobat...:D

Techno said...

Wach makasih infonya sobat,btw langsung ijin menuju tkp dan sukses selalu buat anda.

rahardjoe said...

wah keren nih,ijin buat downloadnya sob,,

sibutiz said...

visit day....

basri's Blog said...

mantabs gan buat jaga2 ane lagi proses cekidot, thx

Media Semarang said...

Terus giamana caranya
apa harus di install di hp
atau di PC

harianto said...

sedot ya gan :)

AcerNoval said...

kunjungan balik sob.

anamizu said...

wahh bagus ni ^^

latest entry : |SEGMEN AKU & DRAMA KOREA|

sewa notebook said...

bagus juga tuch,..

Agus Balibo said...

nice blog n software....
kunjungi balik ke blog saya ya,,,di www.deguspengetahuan.co.cc
thx

Post a Comment

Silahkan isi komentar anda di bawah ini